Nis

5/A Sınıfımız, Müdür Yardımcısı Zafer GÜVEN, Şube Rehber Öğretmeni Sebati İLHAN, Türkçe Öğretmeni Eda YÜREK ve Teknoloji Tasarım Öğretmeni Vahit KOLCU rehberliğinde Ankara'ya gezi düzenlemiştir. Eski Meclis, Anıtkabir, MTA Tabiat Tarihi Müzesi, Feza Gürsey Bilim Merkezi ve Millet Kütüphanesi ziyaret edilmiştir. Öğrencilerimizin doyası eğlenip, güzel anılar biriktirip, yeni birikimler ve öğrenmeler edindiği gezimiz Çorum'a dönüşle son bulmuştur.

Gezimizi planlayan ve emek sarfeden başta Şube Rehber Öğretmenimiz Sebati İLHAN olmak üzere emeği geçen öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

26-28 Nisan tarihlerinde ilimizde düzenlenen Okul Sporları Masa Tenisi K-E Grup Müsabakalarında İlimizi temsil eden okul erkek takımımız grup birincisi olarak Kırşehir'de yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.

Takımda olan öğrencilerimizi (6/D Sınıfı'ndan Ahmet Eren İLHAN ve 6/G Sınıfı'ndan Yiğit Hüseyin SUBAŞI) ve antrönürümüz ve velilerimizi tebrik ederiz. Takımımıza şampiyonada başarılar dileriz.

Ock

İlköğretim ve ortaöğretim kurumlarında öğrenimlerine devam eden öğrencilerin bursluluk hakkından faydalandırılması için yapılacak olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nın (İOKBS) 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Bursluluk hakkından faydalanmak isteyen öğrencilerin başvuru ve sınav uygulama süreçleriyle ilgili iş ve işlemlerin açıklandığı "2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu" yürürlüğe girmiştir.

26 Ocak 2024 tarihinden itibaren www.meb.gov.tr internet adresinde yayımlanarak kamuoyu ile paylaşılmıştır. Sınav başvurusu 13 Şubat - 1 Mart 2024 tarihleri arasında ÖĞRENCİ VELİSİ tarafından yapılacak ve okul müdürlüğüne gidilerek başvuru evrakları teslim edilecektir.

Ock